- Autor: marceliiinek
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Fazolové lusky sterilované (Bonduelle) | 150 |
| Cibule | 20 |
| Flora | 5 |
| Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
pepř,sůl,petrželka nebo pažitka
Energetická hodnota celkem: 624 kJ
Bílkoviny (g): 10,
Tuky (g): 8,
Sacharidy (g): 10,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Na kousku másla zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme scezené fazolky, podlijeme horkou vodou, osolíme, opepříme, podusíme. Jakmile se odpaří všechna tekutina, přidáme rozšlehané vajíčko a mícháme, až se srazí. Ozdobíme petrželkou nebo pažitkou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






